Imprimeix

L’Ajuntament de Falset ha adoptat aquest divendres noves mesures per fer front al COVID-19. Així doncs, en un decret signat per l’alcalde, Carlos Brull, ha ordenat el el tancament, de tos els edificis municipals, a excepció de la seu de l’ajuntament, i ha susès totes les activitats previstes als mateixos, amb efectes immediats i, en principi, fins al 27 de març.

En la mateix direcció també se suspèn el mercat dels dimarts també fins al 27 de març. Una altra mesura important és la creació d’un grup de voluntaris per atendre les necessitats dels veïns en situació de vulnerabilitat i/o amb necessitats bàsiques. Es demana a les persones disposades a formar part d’aquest grup de voluntaris que  facilitin els seus noms i cognoms a l’ajuntament a través dels telèfon 977 83 18 86 / 977 83 00 57 o a l’adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Finalment, en el supòsit de que s’acordin serveis mínims a l’ajuntament, l’atenció al públic es farà de 10:00 h a 14:00 h.

En declaracions a Ràdio Falset, l’alcalde de la capital del Priorat, Carlos Brull, insistia en que aquestes mesures són per prevenció. Brull afirmava que “hem d’intentar fer un tallafocs i evitar que el virus se segueixi propagant ja que tot es podria colapsar”. L’alcade demanava que “malgrat sembli que són mesures una mica alarmants, la gent ha d’entendre que s’han d’evitar aglomeracions i seguir les recomanacions sanitàries”.

Respecte a esdeveniments pròxims com la Fira del Vi, Brull ha explicat que de moment “l’organització tira endavant” tot i que s’ha creat una comissió d’emergència que en els propers dies decidirà “en funció de com evoluciona la situació”.

Falset

Vist: 1296