Imprimeix

Els professionals sanitaris del centre d’atenció primària de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Falset han compartit un vídeo a través de les xarxes socials en el que expliquen com s’han preparat per donar resposta a l’alerta sanitària del COVID-19. 

La directora de l’ABS de Falset, Tere Lara, explica al vídeo que una de les mesures que han pres ha estat el tancament de tots els consultoris locals per, d’aquesta manera, “poder garantir una atenció de qualitat i de seguretat des del CAP, ja que podem aïllar els malalts respiratoris dels que no ho són”.

Lara també explica que els professionals s’han organitzat en diversos equips de treball i demana “evitar totes les activitats que siguin demorables”. En aquest sentit recorda que no ho són els controls del sintrom I de les dones embarassades, la vacunació als infants fins als 15 mesos o l’atenció urgent. Així mateix, des de l’ABS de Falset es prioritza l’atenció no presencial i demanen potenciar l’ e-consulta o l’atenció telefònica.

“No us enganyarem, estem preocupats, però estem preparats per assumir tot el que vindrà”, afirmen els sanitaris. Amb tot, donen les gràcies a la ciutadania per la comprensió i el suport i demanen que la gent es quedi a casa.

Vist: 1228