Informatiu cap de Setmana 01-08-2020

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha habilitat aquest cap de setmana un lloc web en el que es pot consultar la incidència del COVID-19 en el territori. En un mapa de totes les àrees bàsiques de salut (ABS) es pot comprovar com el coronavirus s’ha escampat pel país.

Pel que fa a la comarca del Priorat, fins a dia d’avui, s’han fet 22 proves de detecció del coronavirus, de les quals 20 han estat negatives i només s’han confirmat dos casos positius de COVID-19 a l’ABS de Falset, en concret un a Falset i un altre a Porrera. Tan l’ABS de Cornudella com la de Flix, que inclou els municipis de Margalef I la Bisbal de Falset, no han registrat cap positiu per coronavirus.

Així mateix, el mapa dona informació de casos de coronavirus per cada 100.000 habitants de totes les àrees bàsiques de salut de Catalunya, fet que permet identificar aquelles zones on el virus ha afectat de manera més important. Si mirem el mapa, podem veure que zones com l’Anoia, la Pobla de Segur o la Vall d’Aran apareixen en un color marró més fosc, ja que són les que, a proporció, han registrat més infectats pel COVID-19. Les dades del lloc web s'actualitzen diàriament.

Podeu consultar tota la informació sobre el COVID-19 en el següent enllaç: 

http://aquas.gencat.cat/ca/actualitat/ultimes-dades-coronavirus

mapacovi19

Publicitat