Butlletí informatiu 03-06-2020

El Consell Regulador de la DOQ Priorat ha aturat el cobrament de les quotes als cellers. Amb aquesta decisió, el Consell Regulador vol donar suport als cellers i viticultors que, a causa del confinament del COVID19, estan patint les conseqüències de l’aturada de les vendes del sector vitivinícola.

Tot i aquesta mesura, el Consell Regulador continuarà prestant els mateixos serveis als seus associats, com l’assessorament, el suport, la traçabilitat, els tasts de qualificació i els controls a la vinya i als cellers.

El president del Consell Regulador, Salustià Àlvarez, manifestava en un comunicat que “la voluntat és continuar treballant i oferint tot el suport als cellers i viticultors, amb els quals hem col·laborat sempre per garantir la qualitatdels nostres vins, fruit d’una producció sostenible, i també la identitat dels nostres vins, producte d’una marca, la DOQ Priorat,que aplega 540 viticultors i 112 cellers”.

El president afegeix que es tracta de preservar “la garantia de l’origen dels nostres vins, que s’han consolidat durant els darrers anys i han rebut un fort impuls amb la nova classificació, “Els noms de la terra”, acompanyat d’una marca, com és la de viticultor-elaborador”.

A hores d’ara, no es pot quantificar el percentatge de vendes afectades pel COVID19, tot i que l’aturada és de gairebé totes les transaccions.

DOQPriorat026 1024x683 1

Publicitat