Butlletí informatiu 03-06-2020

El ple de l’Ajuntament de Falset va aprovar aquest dijous una modifiació de crèdit amb l’objectiu d’impulsar i reactivar la vida econòmica, social, cultural i associativa del municipi que s’ha vist aturada a causa de l’emergència sanitària causada pel COVID-19.

En concret el consistori ha augmentat la partida de subvencions, que ha passat dels 10.000€ previstos inicialment als 34.000€. La regidora d’economia i hisenda, Àngels Rocamora, explicava que aquests diners provenen de la partida prevista per a la Festa Major, que després del traspàs de capital, queda en un import de 45.000€. Tan Rocamora com l’alcalde, Carlos Brull, van explicar que es tracta d’un document general que poc a poc s’anirà concretant per ajudar a entitats i agents econòmics del municipi.

En el marc de la sessió plenària, que es va celebrar de forma telemàtica, amb tots els regidors presents des de casa seva, també es va aprovar una altra modificació de crèdit per fer front a les inversions necessàries en diversos equipaments i espais del municipi. Els diners per a realitzar aquestes despeses provenen del romanent de tresoreria.

Així doncs, aquesta modificació de crèdit servirà per finançar la nova caldera de la Llar d’Infants l’Espígol i de l’Escola Antoni Vilanova, la millora de la teulada de l’edifici de la plaça de la Quartera número 6, seu de la DO Montsant, l’Associació de Dones i Ràdio Falset, entre d’altres, o la millora del clavegueram a la rotonda de la carretera de Bellmunt.  També es contempla el projecte i direcció d’obra per a la rehabilitació de la piscina municipal, l’adquisició de quatre ordinadors per a la Biblioteca i la compra de telèfons mòbils per als treballadors municipals.

L’alcalde de Falset va aprofitar el ple per llençar un missatge d’agraïment “sincer” a totes aquelles persones, comerços i entitats que aporten la seva ajuda per fer front a la situació. "Volem donar les gràcies a aquelles persones que han donat material sanitari, passant per aquelles que confeccionen mascaretes o les que formen part de la xarxa de voluntaris i al mateix temps, agraïr, també, a tots els professionals que realitzen treballs essencials, especialment als treballadors del CAP de Falset i de la residència Les Vinyes, als cossos de seguretat, Mossos d'Esquadra i agents muncipals, i tots els treballadors de l'Ajuntament que treballen per revertir aquesta situació", va declarar Brull.

També des de l’oposició, la portaveu del grup de Falset pot Més, Maria Jesús Sánchez, va agraïr a la societat falsetana el seu comportament i treball en la lluita contra el coronavirus. "Mostrem el nostre reconeixement a totes aquelles persones que estan posant tots elsseus  esforços per combatre el COVID-19", va afirmar. Així mateix,Sánchez es va posar al costat de l'equip de govern "perquè en aquests temps d'excepcionalitat és el moment de sumar per tal d'ajudar al municipi de Falset a l'hora de fer front a les conseqüències que tindrà la crisi del COVID-19".

Podeu tornar a veure el ple sencer en el següent enllaç:

https://www.facebook.com/radiofalset/videos/vb.1803844356508854/233381974402725/?type=2&theater

pletelematicfalset

Publicitat