Informatiu cap de Setmana 30-05-2020

Falset celebrarà la primera Fira del Vi online. Així ho va anunciar l’alcalde de la capital del Priorat, Carlos Brull, en el ple celebrat aquest dijous. Segons Brull, la ides és “mantenir, en la mesura del possible, l’esperit de la fira, tot i que aquesta no es pugui celebrar físicament”.

L’alcalde, destacava que la Fira online, organitzada amb el suport de la DO Montsant i la DOQ Priorat, també “és una manera de tirar endavant i d’impulsar la reactivació econòmica, ja que oferirem al sector vitivinícola de la comarca una plataforma de suport comercial”.

La Fira del Vi online se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de maig i hi haurà diversos actes que s’emetran per les plataformes virtuals del certamen. D’aquesta manera, en el programa, que es donarà a conèixer properament, hi haurà concerts, el tast de blancs o diverses conferències.

La Fira del Vi de Falset havia de celebrar aquest 2020 la seva 25a edició però els organitzadors van decidir suspendre-la fa unes setmanes arran de la crisi sanitària causada pel COVID-19.

Captura de pantalla 2018 05 16 a les 17.12.34

Publicitat