Butlletí informatiu 03-06-2020

Falset celebrarà la diada de Sant Jordi des de casa. L’Ajuntament i diverses entitats del municipi han organitzat activitats per poder celebrar aquesta festa malgrat el confinament i la crisi causada pel COVID-19.

Així doncs, la celebració començarà a les 13h amb el pregó de Sant Jordi, en el que es presentarà, a través de la megafonia municipal, la banda sonora original de la nova producció de la companyia de dansa La Corranda, La plaça del Diamant, l’obra literària més cèlebre de Mercè Rodoreda.

També l’AMPA de l’Escola Antoni Vilanova se suma a la celebració del Sant Jordi en confinament amb una xocolatada virtual prevista a les 18h. Amb totes les imatges és farà un recull fotogràfic.

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa ha organitzat, com cada any, el concurs de disfresses de Sant Jordi. Enguany, cal que els participants, que poden guanyar un lot de llibres, es facin una foto disfressats i la facin arribar al centre. Per la seva banda, el Castell de Falset- Museu Comarcal anima a tothom a crear un collage de la llegenda de Sant Jordi fet amb els retallables que han penjat a la seva pàgina de Facebook.

A més, en aquesta xarxa social també s’hi podran trobar articles per a grans i petits sobre la història de Sant Jordi a la prioratina. Finalment, la Clavellinera anima a tothom a penjar roses pintades a les finestres i balcons mentre que l’Associació sociocultural La Carinyena ha organitzat un taller de disseny per recrear la portada dels llibres preferits de cadascú. S’hi pot participar fins al 30 d’abril.

Sant Jordi 2020

Publicitat