Butlletí informatiu 03-06-2020

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL) ha omplert en dos dies totes les places dels cursos de català en línia al Parla.cat. Amb el programa “Connecta’t. Activa el teu català!”, el Consorci per a la Normalització Lingüística està ampliant la seva activitat en línia i oferint l’oportunitat per iniciar-se en l’aprenentatge de la llengua catalana o per continuar-lo. 

Així, des del CNL afirmen que gràcies a les noves possibilitats virtuals que s’estan oferint volen facilitar l’accés a l’aprenentatge del català. Segons l’ens, “el confinament pot servir per adquirir a través d’aquests recursos les eines mínimes per a desenvolupar-se en situacions quotidianes”. 

Així mateix, també s’han hagut d’adaptar a la situació els participants del Voluntariat per la Llengua. Des que el passat 1 d’abril es va restablir la formació de parelles lingüístiques en modalitat virtual i se n’han format més de setanta de noves que s’estan trobant per practicar el català a través de videoconferència o videotrucada. Molts voluntaris de la modalitat presencial s’han passat ara a la virtual per poder conversar amb nous aprenents durant el confinament.   

parla cat catala internet

 

Publicitat