Butlletí informatiu 08-07-2020

L’Ajuntament de Falset i l’Obra Social “la Caixa” han formalitzat un acord perquè persones grans i famílies vulnerables puguin tenir accés a equips informàtics, a fi de reduir la fractura digital en aquests dos col·lectius.

Aquest acord permetrà que es puguin adquirir quatre ordinadors portàtils, amb les llicències de software necessàries per a les necessitats que puguin tenir els usuaris. Aquests ordinadors, que se sumaran als quatre que ja van ser adquirits per part de l’Ajuntament de Falset en el marc del projecte “Cap Barrera Tecnològica!”, s’ubicaran a la Biblioteca Municipal Salvador Estrem i Fa.

L’alcalde de Falset, Carlos Brull, explicava en declaracions a Ràdio Falset que “en la situació actual, les necessitats de disposar d’un Ordinador per estudiar o per fer teletreball s’han incrementat, es per això que amb aquest Acord podrem renovar i ampliar el parc informàtic de la biblioteca”.

En aquest sentit, les treballadores d’aquest equipament podran donar suport necessari als usuaris que en facin ús, siguin persones grans o membres de famílies vulnerables que no tenen possibilitat de disposar d’equips informàtics a casa.

La signatura de l’acord va tenir lloc aquest dilluns a l’Ajuntament de Falset, amb la presència de Carlos Brull, alcalde de Falset, i Ramon Minguella, Judit Gilavert i Anna Maria Abella, director, sotsdirectora i gestora de banca premier de l’oficina de CaixaBank de Falset, respectivament.

Foto signatura osc

Publicitat