Butlletí informatiu 28-10-2020

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha obert un nou període d'inscripcions per als cursos de tardor, que enguany venen marcats per les mesures de seguretat i prevenció causades per la pandèmia Covid-19.


Així doncs, El Servei Comarcal de Català del Priorat ja té a punt l’oferta de cursos de català per al primer trimestre del curs 2020-2021. En aquest sentit, es farà un Inicial presencial a Falset, però la majoria de cursos seran en línia, sistema amb el qual es podran seguir tots els nivells. Les inscripcions es poden realitzar en línia del 17 al 25 de novembre. També es podran realitzar de forma presencial tot I que cal concertar cita prèviament, si no no es podrà accedir a les dependències del Servei Comarcal de Català.

Per altra banda, com a resposta a la crisi econòmica generada per la pandèmia, el Consorci ofereix els cursos bàsics totalment gratuïts i abarateix la resta de matrícules, sobretot les dels cursos elementals, que es rebaixen un 34 %. 

Aquesta mesura facilita l'aprenentatge del català a les persones afectades econòmicament i laboralment per la crisi i optar a l'oportunitat laboral que pot suposar parlar i entendre català a l'hora de buscar feina o millorar professionalment.

catala

Publicitat