Informatiu cap de Setmana 21-11-2020

La DO Montsant ha posat en funcionament Un portal de venda online on els consumidors podran triar entre més de 200 referències de vins d’una trentena dels cellers adscrits a la DO.   La botiga pretén ser “un aparador de la gran diversitat de vins que s’elaboren sota l’empara de la DO Montsant i ofereix des de vins negres fins a dolços, passant pels rosats i una àmplia gamma de blancs, cada vegada més freqüents entre els cellers de la DO Montsant”.

La presidenta de la DO Montsant, Pilar Just, explicava en declaracions a Ràdio Falset que “la idea de crear una botiga online es va gestar durant el confinament de la passada primavera amb l’objectiu de potenciar el consum de productes de proximitat i ajudar així a la reactivació de l’economia dels cellers”.

Des del Consell Regulador s’espera que la botiga tingui una bona acollida entre els consumidors ara que, amb les condicions socials actuals, les vendes online s’han incrementat de manera considerable, i aconseguir així un impuls per a la comercialització dels vins dels seus cellers.

De fet, i de cara a la promoció, des de la DO Montsant es plantegen diferents accions com la comercialització de lots especials i representatius dels trets diferencials de la DO, així com tastos digitals o concursos i sortejos a les xarxes socials, entre d’altres. 

botigadomonline

Publicitat