Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

Finalment, en els esports, els equips prioratins de futbol sala segueixen intractables. El Priorat Nord segueix líder després d’imposar-se per 1 a 3 a la pista del Tivissa. Pels de Cornudella van marcar Arnau Oliveres, Pau Anguera i Boris Monlleó. Així doncs l’equip prioratí ha sumat 15 punts dels 15 possibles.

També va guanya el Capçanes, que es va imposar per 8 a 5 a casa davant de l’Ampolla. Pels capçanencs van marcar Aleix Pena, Arnau Martínez, Ignasi Pena (3), Josep Ferré, Joan Avante i Mustafà Khelfaoui. El Capçanes és segon a la taula amb 12 punts.

La Lliga de futbol sala descansa aquest cap de setmana I tornarà el proper 8 de maig amb el derbi prioratí Priorat Nord- Capçanes, a les 18h al poliesportiu de Cornudella.

En futbol 11, el juvenil del Falset Esportiu va perdre de nou, en aquest cas a casa davant del Salou per 2 gols a 3. Tot I que el partit va ser força igualat i els nois de la capital del Priorat van aconseguir empatar el partit en dues ocasions gràcies a les dianes de Nil Capdevila i Dídac Puig, finalment, van acabar perdent a les acaballes del partit. Els juvenils són cuers amb 0 punts. En la jornada del proper cap de setmana el Falset visita el camp de l’Escola Futbol Base Calafell, dissabte a les 19h.

A Tercera Catalana el partit del Porrera contra l’Hospitalet de l’Infant va quedar ajornat. Aquest dissabte a les 17h els prioratins reben al Vila-seca.

El passat cap de setmana també va descansar l’equip femení del Falset. El proper 1 de maig a les 11h les noies reben el Cambrils Unió al Nou Domènech Aragonès.

Resultats esportius dels equips prioratins de futbol i futbol sala: 

- Tivissa 1-3 Priorat Nord

- Capçanes 8-5 L'Ampolla

- Falset Esportiu (juvenil) 2-3 Salou

- Hospitalet de l'Infant - Porrera (ajornat)

- Falset Esportiu (femení) 

 

Publicitat