Informatiu cap de Setmana 25-09-2021

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, va inaugurar el passat dissabte a la tarda la remodelació de diversos carrers i d’un parc infantil a la Morera de Montsant. Llauradó va poder conèixer de primera mà els treballs realitzats a la plaça del Priorat, a part del carrer Major, al carrer de la Font i a un tram del carrer de l’Obach.

Durant la visita, la presidenta de la Diputació va destacar que «amb aquestes inversions i també amb la col·laboració en la direcció d'obres als municipis i, especialment, en els més petits, es demostra l'aposta decidida de la Diputació per aconseguir l’equilibri territorial i, a la vegada, fer polítiques públiques per retenir i atreure nous veïns als micropobles».

Les obres de remodelació dels carrers han consistit en la pavimentació, la millora del clavegueram i la renovació de la xarxa d'aigua potable i de pluvials. Aquests treballs han comptat amb una inversió d'uns 125.000 euros procedents del Pla d'Acció Municipal (PAM) de la Diputació, que també s'ha encarregat de la direcció de les obres. A més, la Morera del Montsant compta amb el suport de la Diputació en la renovació de la senyalització i del mobiliari urbà que s'està duent a terme al municipi.

moreramontsant

Publicitat