Informatiu cap de Setmana 25-09-2021

La Travessa per la Llibertat que està duent a terme per Catalunya l’exconseller Jordi Turull va passar aquest dijous pel Priorat. La tretzena etapa va sortir a les 7 del matí des d’Albarca i va recórrer els gairebé 18 quilòmetres que separen aquest poble de la Cartoixa d’Escaladei passant per Cornudella i la Morera.

Diversos prioratins i prioratines van acompanyar Turull al llarg del recorregut, que també va comptar amb la presència dels exconsellers Josep Rull i Meritxell Borràs i l’advocat Jordi Pina. En la seva arribada a la Cartoixa d’Escaladei Turull va explicar que “la rebuda que estem rebent per allà on passem és increïble”. “Avui al Priorat hi havia una gentada de por i aquest escalf ens demostra que la gent hi és i té ganes de tornar-ho a fer”, va afirmar mentre afegia que “ens estimula a seguir al peu del canó fins a assolir l’objectiu de l’1 d’octubre”.

La Travessa per la Llibertat està travessant Catalunya de punta a punta, des de Portbou fins a Arnes, amb l’objectiu, segons explicava l’exconseller Turull, d’agraïr a la gent “tota la força que ens han donat per aguantar anímicament a la presó i no sotmetre’ns al xantatge dels justiciers del Tribunal Suprem”.

Turull apuntava que “vam rebre cartes personalitzades de gent del Priorat amb imatges dels seus paisatges que em van provocar una gran enyorança del país i avui som aquí per donar les gràcies a tothom pel suport rebut”.

 

 

*Foto: Meritxell Cardona

travessa llibertat

Publicitat