Butlletí informatiu 12-06-2024

El Sindicat de la Torre de Fontaubella acull demà dimecres un nou concert en el marc del Vi-Jazz, dins a la programació de la Fira del Vi de Falset.

El Zona Jazz de la Torre celebra aquest 2023, la seva vintena edició i ho celebra amb diversos concerts al llarg de l’any. L’alcalde del municipi, Albert Sabaté, destaca en declaracions a Ràdio Falset que “hem volgut celebrar-ho durant tot l’any i portant noms importants de l’escena del jazz internacional”.

En aquesta ocasió actuarà a la Torre, el sextet The Dam Jawn feat. Dick Oatts en un concert que es maridarà amb el vi Solpost Origen del celler Sant Rafel.

The Dam Jawn és una banda formada per cinc joves músics de l’escena de Jazz holandesa. Tots ells es van formar com a grup a través d’una experiència compartida als Estats Units. Havent viscut i estudiat junts a Filadèlfia durant mig any, van trobar la seva veu col·lectiva composant i arranjant la seva pròpia música original inspirada en la seva experiència.

Per aquesta ocasió, i exclusivament per aquesta gira de presentació del disc, conviden al gran Dick Oatts des de Nova York per a realitzar aquest European Tour 2023 on presenten el seu àlbum debut “Master Street”, gravat a Philadelphia a la primavera de 2022. 

jazz

Publicitat