Butlletí informatiu 12-06-2024

El Centre de Normalització Lingüística (CPNL) de l’Àrea de Reus Miquel Ventura organitza cursos presencials i en línia a les principals localitats del Baix Camp i el Priorat.

En el cas de Falset, el Servei Comarcal de Català del Priorat impartirà en format presencial el curs Ep 1 i el Bàsic 3. La seva responsable, Rosalia Vernet, explica que “el Bàsic 3 pretén donar continuïtat al B2 que es va dur a terme l’any passat mentre que l’Ep és un curs oral per a persones nouvingudes que estan molt poc o gens alfabetitzades”. Així mateix, també s’oferiran en línia cursos de tots els nivells de català.

Per altra banda, des Servei Comarcal de Català del Priorat també fan una crida per captar participants al Voluntariat per la Llengua. “Demanem voluntaris que puguin acompanyar als alumnes del nivell B3 per parlar i practicar la llengua. Aquests alumnes estan acabant un nivell de català pel qual necessiten aquesta pràctica i per això fem una crida per tal de donar-los un cop de mà”, afirma Vernet.

El procés d’inscripció als diferents cursos es pot fer totalment en línia, però si es prefereix fer la inscripció de forma presencial al Servei Comarcal de Català del Priorat es pot fer en els següents horaris: els dies 12 i 13 de setembre de 8.30 a 13.30 h per al torn preferent. El 14 de setembre de 15 a 18 h i el 15 de setembre de 8.30 a 13.30 h per al torn general.

Vernet diu que des del CPNL esperen que el nombre d’alumnes augmenti aquest curs “vist l’interés que hi ha entre les persones que volen perfeccionar els seus coneixements de la llengua, com per exemple per treure’s el nivell C2, o entre els nouvinguts que volen poder entrendre i comunicar-se en català”.

Per més informació podeu trucar al 977 83 19 83 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

20230904 inscricpcionsset23 1693816547 w550

Publicitat