Butlletí informatiu 12-06-2024

El passat dimecres va arrencar oficialment el curs escolar. A Falset, concretament, més de 730 alumnes van començar les classes a la llar d’infants L’Espígol, l’escola Antoni Vilanova i l’institut Priorat.

El primer dia d’escola va començar amb la visita al centre de primària del delegat del Govern a Tarragona, Àngel Xifré, acompanyat per la regidora d’Educació, Rosa Poy, i la tinent d’alcalde, Àngels Rocamora. Poy destaca que des del consistori donaran tot el suport possible als centres educatius. “Com sempre donarem el màxim suport a tots els centres educatius. Farem tot allò que estigui a les nostres mans tenint en compte les suggerències i demandes dels equips directius dels centres educatius”, explica en declaracions a Ràdio Falset.

La regidora d’educació també a posat èmfasi en les millores que s’han fet o que estan previstes als diversos centres. Per exemple, abans de l’inici de curs s’ha habilitat un accés lateral a l’institut per als alumnes que s’hi desplacen a peu o en bicicleta. “Des de fa temps observàvem, i també teniem una reclamació de la comunitat educativa, un problema en els accessos al centre ja que coincideixen per la mateixa sortida els vehicles privats, autobusos, les bicicletes i els alumnes que van a peu. Per evitar possibles incidents hem habilitat aquest accés lateral”, diu Poy.

A la llar d’infants, que és de titularitat municipal, es va printar tot l’interior el curs passat i en els propers mesos està previst pintar la façana.

Així mateix, també al curs anterior, l’ajuntament ja va millorar la climatització de la llar d’infants. I és que les altes temperatures amb què ens hem trobat els darrers anys, sobretot en l’últim tram del curs, han aixecat la reivindicació de la comunitat educativa per a què el Departament d’Educació millori la climatització dels centres educatius del país. En aquest sentit, Rosa Poy afirma que “és una de les prioritats del Departament, però que es tracta d’una inversió molt elevada i que segurament es demanarà la complicitat dels ajuntaments”.

ins priorat

Publicitat