Imprimeix

El teatre l’Artesana de Falset se suma, aquest dissabte 16 de març, a la primera edició de la campanya “Cap Butaca Buida”. I ho farà amb l’espectacle “Impro Show”, el segon més vist de Catalunya. Creat per Planeta Impro, el públic és el guionista i el protagonista a través de les seves frases i suggeriments, els improvisadors construeixen personatges, històries i entorns a l’atzar, posant a prova la imaginació i creativitat en aquest espectacle d’humor, original i interactiu en el qual explorar el compromís amb el riure.

La regidora de Cultura del consistori falsetà, Rosa Poy, destaca en declaracions a Ràdio Falset que van escollir aquest espectacle per arribar als diversos tipus de públic. “Des de l’equip de programadors del teatre voliem portar un tipus d’espectacle que fos molt transversal i popular. És per aquest motiu que vam triar “Impro Show”, ja que fa molts anys que es representa amb Barcelona i amb molt d’èxit, per cert”. Poy afegeix que “un dels grans reptes que tenim els teatres locals és arribar al públic més jove, als adolescents. I és per això que proposem aquest espectacle popular, desenfadat i molt còmic”.

Segons Poy, després de 25 temporades en què l’Artesana s’ha consolidat com un dels espais culturals referents del territori, no podia deixar de sumar-se a una iniciativa, que a més també té una vessant solidària. “Un 2% de la recaptació total de la campanya “Cap Butaca Buida” es destinarà a un projecte que utilitzi la cultura com a eina de millora i transformació social. En aquest cas, Pallasos sense Fronteres”.

A més, “Cap Butaca Buida” és una proposta insòlita que a Catalunya servirà per donar el tret de sortida dels actes de celebració de la Setmana Mundial del Teatre, que enguany es prepara amb la intenció de plantar la primera llavor de la que esdevindrà la “Diada Nacional del Teatre”, a l’estil d’altres diades culturals com Sant Jordi.

impro-show-teatreneu-1024x678.jpg

Vist: 197