Butlletí informatiu 17-07-2024

La Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset ha presentat la programació d’activitats prevista per aquest mes d’abril, que, com no pot ser d’altra manera, ve carregada de propostes enfocades a Sant Jordi.

Sense anar més lluny, aquest dijous tindrà lloc una nova trobada del Club de lectura. En aquesta ocasió girarà al voltant de d’Historia universal de Paniceiros, de Xuan Bello. En aquest llibre, l’autor asturià fa una crònica emocional d’un territori, Astúries, que alhora és una metàfora del món actual.

Just l’endemà, el divendres 5 d’abril, es presentarà el llibre Sapiens Asesinos y el ocaso de los neandertales de Bienvenido Martínez. Malgrat el títol, aquest llibre no és una història sobre els neandertals, sinó una breu reflexió sobre el rol que la nostra espècie, els Homo sàpiens, ha jugat en els ecosistemes terrestres des de la seva aparició fa pocs centenars de milers d’anys.

Pel altra banda, dissabte 6 d’abril a les 12h del migdia tindrà lloc la conferència de l’escriptor i politòleg Carlos Taibo sobre “Decreixement i col·lapse”.

La setmana següent el dia 12, la guiametana Íngrid Giné presentarà el seu conte sobre el bullying, Superego Lucas mentre que el dia 19 el falsetà Fede Cortés parlarà sobre el seu llibre Lo Diable és al telèfon.

Per celebrar San Jordi, el dia 22, la biblioteca comptarà amb la visita de l’Esparver, la nova figura del seguici popular de Falset, estrenada per la festa major de l’any passat. Per la Diada de Sant Jordi, la Bilioteca es trasllada a la plaça de la Quartera, on hi tindrà lloc el càsting de Sant Jordi i un taller de maquillatge a càrrec de Nahuel Perí.

434140836_18021145067294273_5390989273107065316_n.jpg

Publicitat