Butlletí informatiu 10-07-2024

L'escriptor i politòleg Carlos Taibo (Madrid, 1956) oferirà el pròxim dissabte 6 d'abril, a les 12 del migdia la conferència 'Decreixement i col·lapse' a la Biblioteca Salvador Estrem i Fa de Falset.

Carlos Taibo és un ferm partidari de la perspectiva del decreixement, del moviment antiglobalització, de la democràcia directa, i de la teoria del col·lapse. Durant la seva intervenció reflexionarà sobre aquestes i altres qüestions que recull en molts dels seus llibres.

Taibo ha estat durant trenta anys professor de Ciència Política en la Universitat Autònoma de Madrid. Ha treballat durant anys estudiant els canvis a l'Europa central i oriental contemporània. És autor de més de trenta llibres, majoritàriament relatius a les transicions a Europa central i oriental contemporània, així com sobre temes geopolítics d'interès general.

Entre les seves obres es compten Cent preguntes sobre el nou desordre (Debolsillo, 2002), En defensa del decreixement (Els Llibres de la Cataracta, 2009), Col·lapse (Els Llibres de la Catarata, 2016), Històries antieconòmiques (Els Llibres de la Cataracta, 2020) i Decreixement. Una proposta raonada (Aliança, 2021).

FOTO_CARLOS_TAIBO.jpg

Publicitat