Butlletí informatiu 10-07-2024

El Celler Masroig llença la segona edició del concurs d’etiquetes pel seu Vi Novell. Després de l’èxit de participació de la primera edició, on es van presentar gairebé 200 propostes d’etiqueta, des del celler s’ha decidit seguir apostant per a aquesta línia per aportar un punt de vista diferent d’un producte que, per les seves característiques -un vi jove, fresc i informal- lliga a la perfecció amb les noves tendències pel que fa al món del disseny gràfic.  

Tot i que inicialment el concurs es va pensar per a joves dissenyadors i estudiants de disseny, en la primera edició es van presentar perfils molt diversos, des de dissenyadors fins a arquitectes o il·lustradors. Gràcies a això, les propostes van ser molt diferents entre si, i amb un gran recorregut pel que fa a estils, temàtiques o colors.  

Enguany, el concurs s’ha avançat una mica per donar més temps a tots aquells que vulguin participar. Així, des d’aquest 2 d’abril i fins al diumenge 30 de juny es podran presentar les propostes, un màxim de dues per participant. Des del celler s’insisteix a demanar als participants evitar temàtiques que ja hagin estat abordades en altres edicions, i consultar les bases del concurs a la pàgina web del Celler Masroig per assegurar una correcta participació.  

El jurat d’aquesta edició estarà format de nou per membres del Celler Masroig, així com per experts i professionals del disseny gràfic i la comunicació. La decisió final es farà pública abans del 8 de setembre a través dels canals de comunicació del celler. El guanyador, a més de veure la seva etiqueta en les ampolles del Vi Novell 2024 del Celler Masroig, rebrà un premi valorat en 3.000€.

 

image003.jpg

Publicitat