Butlletí informatiu 10-07-2024

La Fira del Vi de Falset obre avui (dimarts 9 d’abril) la seva plataforma online (www.firadelvi.org), en la qual es poden comprar tiquets anticipadament per a la Fira presencial (el cap de setmana dels dies 3, 4 i 5 de maig), on ja han confirmat la seva participació un total de 71 cellers de la DOQ Priorat i la DO Montsant. D’aquí a pocs dies, la plataforma també permetrà reservar degustacions en cellers de la comarca del Priorat, pertanyents a la DOQ Priorat i DO Montsant, entre el 6 i el 31 de maig.

En total, dels 71 cellers participants en el certamen, un 57% pertany a la DOQ Priorat i un 43% a la DO Montsant. Bona part d’aquests cellers també participaran en la proposta iniciada durant la pandèmia i que permet que, al llarg de tot el mes de maig, els cellers de la DOQ Priorat i de la DO Montsant obrin les seves portes i es converteixin en estands on tastar els vins mentre es trepitja la comarca.

La Fira del Vi de Falset, en el seu format clàssic i presencial, obrirà portes el divendres 3 de maig a la tarda (a partir de les 18 hores) mentre que el dissabte i el diumenge (4 i 5 de maig) el recinte estarà obert entre les 11 i les 21 hores, en horari ininterromput. La informació i el programa de la Fira es va actualitzant a ww.firadelvi.org.

A banda de l’habitual presència de cellers a Falset durant el cap de setmana i de les activitats que es fan arreu de la comarca, la 29a Mostra de Vins de la DOQ Priorat i la DO Montsant aposta clarament per seguir posicionant-se com una fira de referència per al perfil “wine lover”, que és com es defineix als apassionats per la cultura del vi. Pel que fa a les degustacions en cellers, iniciada el 2021, es prolongarà entre el dilluns 6 de maig i el divendres 31 de maig.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la DO Montsant i la DOQ Priorat, proposa que tota la comarca del Priorat es converteixi en “recinte firal” durant un mes, amb cellers fent d’estands, tot oferint degustacions a aquelles persones que, prèviament, hagin reservat la seva plaça a: www.firadelvi.org.

FiradelViFalset2021_tastos-1.jpg

Publicitat