Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

El Falset Esportiu no va aconseguir passar de l’empat a 0 en el partit que el va enfrontar el passat cap de setmana amb el Racing de Bonavista. Un empat que allunya els de la capital del Priorat fins a 5 punts repecte del líder, el Bonavista. D’aquesta manera, a més, el Falset veu com els seus principals perseguidors, el Constatí i el Mas Pellicer, retallen distancies. En la propera jornada, el Falset intentarà sumar els tres punts en la seva visita a Camp Clar, dissabte a les 19:30h.

Per la seva banda, a Tercera Catalana, el partit del Porrera es va suspendre.

El Priorat Nord recupera la primera posició

En futbol sala, el Priorat Nord recupera el liderat del seu grup de Segona Catalana després d’imposar-se per 5 a 7 a al Castellvell. Pels de Cornudella van marcar Pol Chichiercha (3), Oriol Espasa (2), Pau Bartolomé i Pau Anguera. La victòria dels del nord de la comarca sumada a la derrota de l’Inter la Selva a la pista del Montblanc fa que l’equip prioratí pugi fins a la primera posició de la taula amb 46 punts, dos més que l’equip del Baix Camp. En la jornada del proper cap de setmana, la penúltima ja, el Priorat Nord rep al Futsal Pax Tarragona, dissabte a les 19:15h.

El Capçanes també va aconseguir guanyar un partit vital com era el que l’enfrontava al Móra la Nova. Tot i que els de la Ribera d’Ebre van ser els primers en obrir el marcador, el Capçanes no es va arronsar i va aconseguir imposar-se per 7 a 4 gràcies als gols de Marc Llagostera (3), Capde (2), Joan Avante, i Aleix Pena. La victòria dóna aire a un Capçanes que abandona l’última posició i supera al Vandellòs i, precisament, al Móra la Nova. En la propera jornada, els prioratins, però, se les hauran de veure amb el tercer classificat, el Batea. El partit es disputarà el proper 1 de maig a les 12h al pavelló municipal de Falset.

A segona catalana, tan el partit dels Guiamets contra el Platense Calafell com el del Masroig contra el Vinebre es van suspendre. Aquest cap de setmana, els Guiamets juga contra el Botarell, dissabte a les 17:30h, mentre que el Masroig descansa.

Finalment, en futbol sala femení, el Capçanes va caure per 1 a 2 a casa davant del Cargol Pardinyes de Lleida. Tot i avançar-se amb un gol de Mariona Barceló, les noies van veure com les lleidatanes remuntaven el partit. Malgrat això, les capçanenques continuen terceres amb 26 punts. Aquest cap de setmana, les prioratines, descansen.

L’Alforja- Priorat Nord, en canvi, va golejar l’Amposta per 1 a 4. Per les del nord del Priorat i el Baix Camp van marcar Andrea Bermusell, que va fer un hat-trick, i Laura que va ser l’encarregada d’obrir el marcador. Així doncs, les noies són segones amb 9 punts. Dissabte a les 17:30h, reben el Deltebre al pavelló municipal d’Alforja.

football-ball-sport-soccer-50713.jpeg

Publicitat