Butlletí informatiu 10-07-2024

El Masroig celebra aquest dissabte la XII edició de la Fira Masroig Vi Solidari. Ràdio Falset n'ha parlat amb el coordinador de la fira, Joan Antoni Cano. Escolteu l'entrevista a continuació:

Un any més, els cinc cellers que formen part de la iniciativa, Cellers Can Blau, Coca i Fitó, Dit Celler, Orto Vins i Celler Masroig, amb el suport de la Denominació d’Origen Montsant, han unit esforços, i part de la seva producció, per elaborar aquest Vi Solidari per recaptar fons per a la recerca en càncer infantil que porten a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Enguany es posaran a la venda 2.800 ampolles, i la recaptació d’aquesta dotzena edició anirà destinada a l’estudi genòmic en pacients amb leucèmies pediàtriques agudes d’alt risc per poder definir el millor pla terapèutic per a cada pacient.

La inauguració de la fira serà a les 11:30h del matí, i comptarà amb la presència dels padrins d’aquesta edició: la directora de la publicació de viatges i vi Winestyle Travel, Glòria Vallès; el periodista, director i presentador del programa Més 324, Xavier Graset; i el coordinador del Falset Esportiu CF, Ruben Ahumada.

Com és habitual, la il·lustració de l’etiqueta de les ampolles de vi solidari l’han realitzat els nens i nenes de 38 escoles de les comarques del Priorat, la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Baix Camp. En total, més de 3.000 alumnes que han comptat amb la col·laboració dels padrins de l’edició, que també han dibuixat les seves etiquetes per a aquesta edició. L’objectiu que persegueix la iniciativa és implicar als més petits i sensibilitzar-los en valors com ara la solidaritat, la comprensió, l’esperança i la il·lusió.

En les onze edicions anteriors, Masroig Vi Solidari ja ha aconseguit recaptar 315.000€ per seguir avançant cap a teràpies personalitzades pels nens que pateixen càncer i que no han respost als tractaments estàndards. 

image003.jpg

 

Publicitat