Butlletí informatiu 10-07-2024

Falset s'ha sumat un any més a la campanya "Compra i descobreix Catalunya", una campanya de dinamització comercial i territorial impulsada per la Xarxa de Barris Antics. Tal i com explica el regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Falset, Magí Batllevell, “l’objectiu és donar suport al petit comerç i promocionar el turisme local i de proximitat”.

Per vuitè any consecutiu, Falset se suma a aquesta campanya, que durant tot el mes de juny ofereix la possibilitat de participar a totes aquelles persones que comprin en algun dels 65 comerços de la capital del Priorat que s’han adherit a la campanya. Cada establiment disposa d’unes butlletes que, posteriorment, entraran en el sorteig d’una experiència a un dels 28 municipis participants, entre quals hi trobem Balaguer, Lleida, Roda de Ter, Centelles, Besalú, Montblanc, o Ulldecona.

En el cas de Falset, el premi consta, entre d’altres, d’una visita al castell, una visita a la cooperativa o la pujada al campanar i està previst per al dia 7 de setembre, en el marc de les Fests de Santa Càndia. “A banda de donar a conèixer els atractius de Falset a les persones premiades, ho complementarem amb tots els actes festius que tindran lloc durant el cap de setmana”, explica Batllevell.

El sorteig d'aquestes experiències es durà a terme el mes de juliol.

Captura_de_Pantalla_2024-06-06_a_les_9.41.22.png

Publicitat