Butlletí informatiu 05-05-2021

El teatre l’Artesana de Falset ha presentat la programació prevista per als propers mesos. Com és habitual, el calendari alterna espectacles culturals de música, teatre i cinema.

Així doncs, durant aquest mes d’abril podrem gaudir de la pel·lícula infantil de Disney Raya i l’últim drac, el proper diumenge 11 d’abril, mentre que el dia 18 tindrà lloc la representació del monòleg humorístic Yo sobreviví a la EGB.

El mes de maig arrencarà amb la programació especial de la Fira del Vi. Enguany, podrem gaudir de la música soul de Koko-Jean & the Tonics i de la mostra de música i fotografia Priorat 20.2 Com ja es tradicional, el proper 9 de maig, tindrà lloc el Concert de Primavera de l’Associació musical Vila de Falset, que enguany tindrà com a temàtica principal, les bandes de música del Priorat dels segles XIX i XX. El diumenge 16, tornarà el cinema amb la projecció de la pel·lícula Tom i Jerry. 

En el marc del 2n Congrés sobre la Jota als territoris de parla catalana, el divendres dia 21 de maig tindrà lloc l’espectacle Ressons de Fandango de Sotavent amb el grup de música d’arrel mexicana Tlalli i convidats. L’endemà, es presentarà Camins de Jota, a càrrec de Quico, el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, la Banda de Música Vila de Falset, la Clavellinera, Rondalla de Guarder i Pau Puig.

I ja entrat el mes de juny, el dia 12, el grup falsetà Primera Cita presentarà el seu primer disc d’estudi, Salvatge. Finalment, el dia 20 de juny, tindrà lloc l’espectacle familiar El Monstre de Colors, basat en l’èxit literari d’Anna Llenas.

Recordem que les entrades per als diferents espectacles s’han de comprar de forma anticipada i un cop al teatre es prendran totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

quico el celio

Publicitat