Informatiu cap de Setmana 25-09-2021

El proper diumenge 20 de juny a les 12h s’inaugura l’exposició de ceràmiques: «Jordi Cuixart. Des de Lledoners» als baixos de la Casa de la Festa a Falset. L’exposició consta d’una mostra de diferents peces de ceràmica elaborades pel president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, des del Centre Penitenciari de Lledoners.

I és que al taller de ceràmica de la presó de Lledoners, Cuixart ha anat aprenent noves tècniques, evolucionant com artista i ha anat perfeccionant l’habilitat amb el torn i l’argila. La ceràmica va passar a ser una part important en el dia a dia de Jordi Cuixart, i en paraules seves: “el contacte amb l’argila és un retorn als orígens, a la mare natura i la bellesa de la creació. Em permet mantenir intacte el meu compromís polític i no perdre mai l’esperança amb els dies que vindran”.

L’acte, organitzat per Òmnium Priorat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Falset, comptarà amb la presència de l’alcalde Carlos Brull i Rosa Maria Codines, membre de la junta nacional d’Òmnium. En acabar els parlaments, hi haurà vermut pels assistents i visita de l’exposició. La mostra es podrà veure demà dia 20 i els dies 24, 25, 26 i 27 de juny.

expo Priorat

Publicitat