Informatiu cap de Setmana 23-03-2024

Falset acollirà aquest estiu la primera edició del nou festival Garbinada Pop. El nou esdeveniment, que té com a objectiu oferir una programació musical de primer nivell omplir amb una proposta fresca i dinàmica les nits d’estiu de la capital del Priorat, tindrà lloc del 16 de juliol al 14 d’agost en diversos emplaçaments de la població i oferirà 5 concerts de grups de pop: Gebre  (16 juliol), Da Souza  (24 juliol), Renaldo & Clara (31 juliol), Maria Jaume (7 agost) i Ferran Palau (14 agost).

En la roda de premsa de presentació que s’ha celebrat aquest dilluns, el director artístic del festival, el periodista i programador Isaac Albesa, ha explicat que el Garbinada Pop vol ser un festival amb artistes de referència del nou pop en català. “Creiem que és una programació interessant que pretén ser una altra opció als estius a la capital del Priorat amb un component de modernitat, ja que es tracta de cinc artistes que en aquests moments participen en la major part de les programacions dels festivals musicals més importants del nostre país”.

Isaac Albesa també ha explicat que el nom del festival sorgeix del vent que bufa als vespres d’estiu a Falset, la garbinada, que fa més agaradables els tardets a la capital del Priorat.

Per la seva banda, l’alcalde de Falset, Carlos Brull, ha agraït que l’organització hagi escollit Falset com a seu del festival i ha destacat “la voluntat del consistori de treballar per la recuperació cultural, també en els territoris rurals”.

Així doncs, el festival arrencarà el proper 16 de Juliol amb el concert gratuït del grup ebrenc Gebre a la Cooperativa Agrícola Falset- Marçà. Els dissabtes següents fins al 14 d’agost a les 21h i a la piscina municipal tindran lloc la resta de concerts en un format reduït amb un aforament màxim de 100 persones.

Les entrades anticipades ja es poden comprar a preus d’entre 8 i 10 euros a la plataforma www.entradium.com.  També hi ha un abonament pels quatre concerts de pagament amb un preu de 24 euros.

201283486 112399174409058 1191405423011171115 n

Publicitat