Informatiu cap de Setmana 06-08-2022

L'INS Priorat de Falset oferirà a partir del pròxim curs escolar 2021-2022 el Programa de Formació i Inserció (PFI) d'Auxiliar d'hoteleria. Aquest programa és el primer nivell de qualificació dins dels estudis de formació professional i està adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys que no han finalitzat els estudis de l'ESO. El curs té una durada d'un any, en total, són 1000 hores de formació. Ajuntament de Falset, Consell Comarcal del Priorat i l'associació Priorat Enoturisme col·laboren amb aquesta formació que impartirà l'institut.

La regidora d’Educació de Falset, Rosa Poy, es mostra satisfeta i contenta amb aquesta nova línia formativa, ja que "la necessitat d'una formació professional especialitzada ha estat un tema recurrent en les diverses reunions amb representants i empreses del sector turístic".

Així doncs, tots els joves d'entre 16 i 21 anys interessats en el PFI d'Auxiliar d'hoteleria que ofereix l'INS Priorat ja poden posar-se en contacte amb el centre per realitzar la corresponent preinscripció i matrícula.

ins priorat

Publicitat