Butlletí informatiu 22-05-2024

Aquest dissabte, però al migdia, tindrà lloc una nova edició de la Poetada, al juny la falç al puny que organitza el Centre Quim Soler. Enguany l’acte comptarà la presència amb poetes de la talla d’Enric Casasses, Josep Pedrals, Andreu Subirats o Raquel Santanera.

Tal i com explicava la coordinadora del Centre Quim Soler, Roser Vernet, alguns dels poetes són uns habituals mentre que d’altres hi participen, tan sols, per segona vegada. “ Enguany ens visiten 8 poetes, la majoria dels quals són asidus de la Poetada, i n’hi ha d’altres que enguany és la segona vegada que venen”. Vernet convidava tothom a assistir-hi ja que “com sabeu és una aposta assegurada perquè, a banda de ser bons poetes, són uns grans rapsodes, és a dir, que saben recitar la poesia que ells escriuen i també la d’altres”.

Vernet també va voler destacar que inicialment la Poetada s’havia de celebrar a la Figuera però els talls de carretera causats pel pas del rally Costa Daurada Legends fa impossible que dissabte es pugui pujar al municipi. “Resulta que hi ha aquesta mena de rally de cotxes vells que encara sembla mentida que existeixi. Aquesta gent venen a empudegar els nostres pobles i les nostres carreteres, que a més, tallaran perquè puguin passar”, afirmava Vernet.

Així doncs, la poetada tindrà lloc el proper dissabte a les 12 del migdia a la Font del Molar.

poetada23

Publicitat