Butlletí informatiu 17-07-2024

La Denominació d’Origen Montsant estrena el pròxim 24 de maig una experiència gastronòmica d’alt nivell: Les Nits de la DO Montsant. Es tracta d’un cicle de sopars harmonitzats que portaran els vins Montsant a Barcelona en un entorn de luxe: l’Escola Hofmann.  

Amb la posada en marxa d’aquesta acció, la DO Montsant persegueix un doble objectiu. Per una banda, continuar treballant la notorietat de la marca ara que els vins Montsant passen per un moment dolç, i, d’altra banda, sumar atributs i percepció de valor de marca lligant els vins Montsant a l’alta gastronomia com a binomi imprescindible.

El secretari de la DO Montsant, Pau Sabaté, explica que “aquesta acció s’enmarca en una campanya de promoció que vol arribar al consumidor final i voliem cloure tot aquest treball col·laborant amb un restaurant que prové d’un epai formatiu com és l’Escola Hofmann”.

Així doncs, el cicle arrenca el pròxim divendres 24 de maig, i està previst que consti de 6 sopars, que se celebraran d’aquí a finals d’any. Amb un aforament bastant reduït, seran trobades exclusives, i les reserves es poden fer a través de la pàgina web de la DO Montsant, així com a l’Escola Hofmann. La segona de les cites també té data, serà dijous 13 de juny.

Els sopars comptaran amb la participació de Pilar Just, presidenta de la DO Montsant, que farà d’amfitriona dels comensals, acompanyada d’alguns dels membres del Consell Regulador, que s’encarregaran d’explicar els vins als assistents, així com el maridatge amb els plats d’un menú elaborat per l’Escola Hofmann especialment per a l’ocasió.  

Els vins seran l’eix vertebrador del relat del sopar, que girarà al voltant de la DO Montsant per tal de transmetre als comensals els valors i la manera de treballar de la DO. Uns vins que serviran també per mostrar la varietat i la riquesa que hi ha al territori vitivinícola de la DO Montsant.

0-1.jpg

 

Publicitat