Butlletí informatiu 17-07-2024

Ulldemolins acull demà la 1a Cursa de la Dona del Priorat. A partir de les 10:30h arrencaran tot un seguit d’activitats i la cursa- caminada de 6km que transcorrerà pels camins i senders del voltant del poble. La portaveu de l’entitat organitzadora, l’Associació Excursionista Montsant, Marta Barrull, explica que “es tracta d’una cursa familiar que vol que hi participin des de les nenes fins a les àvies. A més, el recorregut és molt senzill i planer i té molt bones vistes del poble i del Montsant”.

És la primera vegada que s’organitza una cursa exclusiva per dones a la comarca. Barrull destaca que també a comarques com la nostra cal que s’organitzin actes d’aquest tipus, que a més, en aquest cas, té un component bènefic. “Al Priorat mai s’ha fet una cursa d’aquest tipus, que valora la figura de la dona i el seu empoderament i, per aquest motiu ens vam animar a organitzar-la”, diu. Així, també afegeix que “també volem fer una mica de sinergia amb la resta de pobles del Priorat i trobar-nos per un fet solidari”. I és que tots els beneficis recollits es destinaran a la Lliga contra el càncer.

Ja es pot afirmar que la jornada serà un èxit ja que s’han superat totes les expectatives en les inscripcions. “No ens epeseravem que hi hagués tanta gent interessada en participar a la cursa. Ja fa dies que hem arribat al límit d’inscripcions tot i que encara hi ha persones que ens estan escrivint per participar-hi. Crec que arribarem a les 300 persones”, afirma Barrull.

A banda, al llarg de la jornada també s’han organitzat altres activitats com ara una actucació de la batucada Bat7 de Falset, una sessió de zumba i una fideuà popular.

Vist la bona acollida que ha tingut l’activtat des de l’Associació Excursionista Montsant creuen que l’any vinent hi haurà una segona edició.

9hSports-65f612e73358f-foto.jpg

Publicitat