Informatiu cap de Setmana 18-05-2024

El Falset Esportiu va aconseguir una important victòria al camp d’un rival directe al capdamunt de la classificació, el Mas Pellicer. Els falsetans van superar l’examen amb nota i van golejar els reusencs per 0-3. Maiol Caballero va avançar els prioratins al minut 18 mentre que Said Bouakka al 38’ feia el segon. Al 72’, Hassan Bouakka marcava el tercer i definitiu gol dels falsetans.

Així doncs, el Falset continua segon a la classificació, amb els mateixos punts, 49, que el líder, el Bonavista, que és líder gràcies a la diferència de gols. Aquest cap de setmana, l’equip de la capital del Priorat rep el Riudoms, avui a les 17:30h al Nou Domènech Aragonès.

El Porrera, per la seva banda, va sortir golejat del camp del líder, la Selva. Els porrerans van ser molt inferiors a l’equip local i van encaixar un contundent 6 a 0. Tot i sumar la setena derrota consecutiva, el Porrera continua onzè a la classificació amb 22 punts. Aquest cap de setmana, els prioratins miraran de capgirar la tendència en l’enfrontament que disputaran a casa contra L’Hospitalet de l’Infant B. El matx serà avui a les 17:30h.

I el juvenil del Falset ha acabat la lliga en tercera posició i 45 punts. Els falsetans, que durant bona part de la temporada han ocupat el liderat, es conformen, finalment, amb una meritòria tercera plaça per darrera del Base de l’Hospitalet i del Pathfinder. En l’última jornada, els falsetans no van fallar i es van imposar al Mas Iglesias de Reus per 1 a 5. Pels falsetans van marcar Marc Reig, que va fer un hat-trick, Ramon Marco i David Oliveira.

El Priorat Nord, la cara, el Capçanes, la creu

En futbol sala, el Priorat Nord es va imposar al Morell per 6 a 8. Pels del nord de la comarca van marcar Pau Bartolomé, que va fer cinc gols, Arnau Rofes i Pau Anguera. Victòria important per als cornudellencs, que són segons amb 40 punts, un menys que el líder, l’Inter la Selva.

El Capçanes, en canvi, va perdre per 4 a 7 davant del Flix. Els capçanencs van anar sempre per darrera en el marcador i els gols de Joan Avante, Eloi Masip i Pipo no van ser suficients per esgarrapar algun punt. Així doncs, el Capçanes torna a caure a la zona de descens i és onzè amb 16 punts. Per darrera, només hi té el Vandellòs, cuer amb 11.

A segona catalana, derrota, també, per als equips prioratins. Els Guiamets disputava dos partits el passat cap de setmana, contra el primer i el segon classificats i els va perdre tots dos. El divendres, contra el Riudecanyes, els guiametans van caure per 5 a 3 mentre que diumenge van encaixar un contundent 7 a 2 a la pista del Vinebre.

També va perdre el Masroig, en el seu cas, a casa contra el Riudecols per 2 a 3. I és que els prioratins van començar encaixant dos gols que després van ser capaços de remuntar gràcies a Xavier Carrascosa i Bernat Fernández. Al final, però, el Riudecols va acnseguir el gol de la victòria al minut 38.

Així doncs, la jornada deixa una classificació liderada pel Vinebre amb 40 punts i en la que el Masroig és tercer amb 31 i els Guiamets, cinquè amb 30.

Finalment, en futbol sala femení, el Capçanes va perdre per 4 a 12 davant del segon classificat, l’Amposta. Tot i aguantar durant bona part del partit, les capçanenques no van poder amb el seu rival. Per les prioratines van marcar Mariona Barceló, amb 2 gols, Elleana Prichard i Judit Perán. Malgrat la derrota, el Capçanes es manté tercer a la classificació amb 26 punts.

L’Alforja- Priorat Nord, per la seva banda, va imposar-se per 0-1 a l’Huracans Transpaís de la Selva del Camp. Sònia Màrtil va ser l’artífex de la victòria de les del nord del Priorat i el Baix Camp. Així doncs, les noies són segones amb 6 punts.

football-ball-sport-soccer-50713.jpeg

Publicitat